big-image

Partnerji

FLEXMONT d.o.o.

Smo mlado in hitro rastoče podjetje iz Kranja, ki se ukvarja z gradnjo stanovanjskih objektov za trg. Imamo nekaj svojih lastnih investicij, ter za že znane kupce, ki jim zgradimo objekte po njihovih željah. Gradimo klasično zidane, skeletne in montažne objekte na ključ.

Našo ekipo zaposlenih sestavljajo strokovnjaki iz različnih področij gradnje objektov. Arhitekti in drugi strokovnjaki vam bomo svetovali in poskrbeli, da bo hiša FLEXMONT postala vaš sanjski dom.

Svetovna priznanja s področja oblikovanja, funkcionalnosti in kvalitete, so dvignila prepoznavnost montažnih hiš na svetovno raven.
V našem podjetju imamo načelo fleksibilnosti. Vedno pustimo stranki, da sama postavi svoje želje, mi jih pa uresničimo. Kljub številnim rešitvam strankam omogočimo da jim ustvarimo dom po njihovih željah.

Prvotno in najpomembnejše pravilo je kvaliteta, ki jo moramo zagotoviti svojim strankam. Vsi materiali so iz najvišjega kakovostnega razreda in zadovoljujejo najvišje evropske standarde in so seveda tudi ustrezno certificirani v EU.

Drugo pravilo je cena. Zaradi minimalnih odpadnih materialov je cena, ki jo določimo bistveno nižja od ostalih zato bo vaša nova FLEXMONT hiša cenejša od ostalih, vendar zaradi tega ne bo kvaliteta nič slabša.